در مستند داستان اسلوفود در سال 1986 میلادی، کارلو پترینی انجمن غذای ArciGola را در ایتالیا تأسیس کرد و سه سال بعد در پاریس، جنبش اسلوفود را راهاندازی نمود، یک جنبش بینالمللی مقاومت در برابر فست فود. از آن زمان کارلو با حضور پرشور خود، به سفیری برای تفکر متفاوت درباره غذا تبدیل شده است و…
درباره مستند:
داستان اسلوفود یا داستان غذای آهسته (Slow Food Story) که با عنوان (Slow food) نیز شناخته میشود، مستندی محصول سال 2013 کشورهای ایتالیا و ایرلند به کارگردانی استفانو ساردو (Stefano Sardo) است که توسط سه کمپانی Indigo Film و TICO Film Company و Element Pictures تولید شد؛ مستند داستان اسلوفود اولین بار در تاریخ 12 فوریه سال 2013 میلادی در جشنواره بینالمللی فیلم برلین Berlin International Film Festival در کشور آلمان به نمایش درآمد و پس از حضور در چندین جشنواره بینالمللی دیگر سرانجام در تاریخ 30 می همان سال از شبکه Rai 3 در کشور ایتالیا به نمایش درآمد سپس توسط کمپانی Autlook Filmsales در آمریکا، انگلستان، کانادا، استرالیا، آلمان، فرانسه، ایتالیا، برزیل، چین، اسپانیا، مکزیک، کره جنوبی، تایلند، تایوان، بلژیک، هلند، آفریقای جنوبی و سایر کشورها همزمان به صورت اینترنتی منتشر گردید؛ نویسندگی این مستند را استفانو ساردو برعهده داشته و افرادی همچون کارلو پترینی، آزیو سیتی (راوی)، داریو فو، گیجی پادوانی، جیجی پیوماتی و غیره در آن حضور دارند؛ تهیهکنندگی مستند داستان اسلوفود را کارلوتا کالری، فرانچسکا سیما، نیکولا جولیانو، لارا لوچتا، سارا پناکی و اینس واسیلیویچ به صورت مشترک برعهده داشته، فیلمبرداری آن توسط جوزپه گالو و جیووانی جیومی انجام شده است و تدوین و ویرایش آن نیز کاری از استفانو کراورو میباشد؛ اسلوفود یا غذای آهسته عنوان جنبشی است که از سال 1986 میلادی در اروپا آغاز شد و در مقابل غذای سریع یا همان فست فود قرار گرفته است؛ این نهضت در ایتالیا و در ابتدا برای مقاومت در برابر افتتاح شعبه مکدونالد شکل گرفت؛ جنبش غذای آهسته سه دهه است که در ایتالیا آغاز شده است؛ در واقع هر خصوصیتی که فست فود دارد، غذای آهسته ندارد؛ جنبش غذای آهسته، فقط مربوط به سلامتی نیست، بلکه یک نوع شیوه زندگی است؛ چه بخواهید به این شیوه زندگی تن در دهید یا نه، دلایلی وجود دارند که شما را وادار میکنند به آهسته غذا خوردن فکر کنید، کاری که بسیار آسان است؛ در سال 1989 میلادی بیانیه بنیانگذاری این جنبش جهانی توسط نمایندگان 15 کشور در پاریس امضا شد. نسخه زبان اصلی مستند داستان اسلوفود را میتوانید با لینک مستقیم از رسانه فست مووی دانلود و تماشا کنید.
About Documentary:
Slow Food Story 2013 is a 2013 Italian and Irish documentary directed by Stefano Sardo. This documentary was produced and released in 2013 by Indigo Film, TICO Film Company and Element Pictures. In 1986, Carlo Petrini founded the ArciGola Gastronomic Association in Italy and three years later in Paris, launched Slow Food, an international anti-fast-food resistance movement. An ebullient presence, Carlìn, as he is affectionately known around the globe, has become an ambassador for thinking about food differently. From the tiny town of Bra, home to some 27,000 inhabitants, the Slow Food movement has grown to become a revolution, that now has roots in more than 150 countries. Cheese-makers, vintners, and artisanal food folk, toast Slow Food for bringing about a change in consciousness that shook the very foundation of gastronomy.
هیج دیدگاهی ثبت نشده ;(